Over ons

Onze Lutti snoepjes zijn absolute smaakmakers. Hou je tv in de gaten, check je social media en laat je verrassen in de winkel, want dit jaar maken we life extra Luttiful!

Life is Luttiful

Geniet van het leven

Onze snoepjes bezorgen klein en groot al jarenlang de tijd van hun leven. Ze zijn dan ook een lust voor het oog en kleuren de smaakpapillen. Om van te smullen en pure fun! Onze nieuwe slogan laat er geen twijfel meer over bestaan: Life is Luttiful met een Lutti snoepje in je mond.

Daar zijn de Lutti snoepjes

Lutti maakt van het leven één groot feest, en daar kan echt niemand aan weerstaan. Toch? Want hoe je het ook draait of keert: er schuilt  een snoepmonstertje in elk van ons. Hard, zacht, rood, geel of groen… Zoet of zuur. We zijn er allemaal verzot op. We zetten dat extra in de verf met onze ‘Life is Luttiful’-campagne die bij snoepliefhebbers zeker in de smaak zal vallen.

Wil je onze snoepjes zien shinen in onze beestig leuke tv-spotjes (met een onweerstaanbare jingle)? We geven je hier graag al een voorproefje. Enjoy the show!

Smaakt dit naar meer? Life is Luttiful! De komende maanden zullen we nog regelmatig opduiken op tv, in de winkel en op sociale media. Iets om naar uit te kijken!